• Početna
 • Naša izdanja
 • O nama
 • Kontakt
 • SR / СР
 • Uslovi isporuke

  Rok isporuke

  U zavisnosti od raspoložive količine poručenih proizvoda, očekivani rok isporuke je do 72h (vikend ne ulazi u satnicu isporuke).
  Porudžbine formirane radnim danom do 12h biće obrađene istog dana, dok će porudžbine formirane posle 12h biće obrađene sledećeg radnog dana. Ukoliko porudžbinu formirate u petak posle 12h, subotu ili nedelju, porudžbina će biti obrađena u ponedeljak.
  Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

  Za svaku kupovinu u iznosu preko 8000 dinara za fizička lica poštarina je besplatna. Za pravna lica, poštarina je besplatna za kupovine u iznosu preko 12000 dinara.

  Dostava robe na teritoriji Republike Srbije vrši se putem kurirske službe, direktno na adresu kupca. Tip dostave je „od vrata do vrataˮ.

  Dostava robe se ne vrši u toku vikenda ili državnih praznika.

  Preuzimanje pošiljke

  Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Post express, koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije.

  Radno vreme Post express kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 19h.

  Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj telefona 069/3555994  ili putem email -a frulaizdavasstvo@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, ostavi uputnicu za preuzimanje u pošti. Ukoliko pošiljka stoji duže od 5 dana u pošti, vratiće se nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

  Cena isporuke

  Troškovi isporuke na teritoriji Republike Srbije

  Cena isporuke su u skladu sa važećim cenovnikom Post expressa.

  Za svaku kupovinu u iznosu preko 8000 dinara za fizička lica putem sajta www.carobnafrulaizdavastvo.com ili telefonom na brojeve 069/618181 ili 069/3555994, poštarina je besplatna. Za svaku kupovinu, za pravna lica, poštarina je besplatna u iznosu preko 12000 dinara.

  Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.