• Почетна
 • Производи
 • О нама
 • Контакт
 • SR / СР
 • Услови испоруке

  Рок испоруке

  У зависности од расположиве количине поручених производа, очекивани рок испоруке је до 72х (викенд не улази у сатницу испоруке).
  Поруџбине формиране радним даном до 12х биће обрађене истог дана, док ће поруџбине формиране после 12х биће обрађене следећег радног дана. Уколико поруџбину формирате у петак после 12х, суботу или недељу, поруџбина ће бити обрађена у понедељак.
  Након обраде поруџбине, бићете обавештени о статусу Ваше поруџбине путем email-a.

  За сваку куповину у износу преко 8000 динара за физичка лица поштарина је бесплатна. За правна лица, поштарина је бесплатна за куповине у износу преко 12000 динара.

  Достава робе на територији Републике Србије врши се путем курирске службе, директно на адресу купца. Тип доставе је „од врата до вратаˮ.

  Достава робе се не врши у току викенда или државних празника.

  Преузимање пошиљке

  Наручене производе Вам шаљемо курирском службом Пост express, која испоруку врши на територији Републике Србије.

  Радно време Пост express курирске службе је сваког радног дана од 8х до 19х.

  Молимо Вас да у том периоду обезбедите да на адреси буде особа која може преузети пошиљку. Приликом преузимања пошиљке потребно је да визуелно прегледате пакет да случајно не постоје нека видна оштећења. Уколико приметите да је транспортна кутија значајно оштећена и посумњате да је производ можда оштећен, одбијте пријем пошиљке и одмах нас обавестите, позивом на број телефона 069/3555994  или путем email -а frulaizdavasstvo@gmail.com. Уколико је пошиљка наизглед без оштећења, слободно је преузмите и потпишите куриру адресницу. Курир сваку пошиљку покушава да уручи у два наврата. Уобичајена пракса је, уколико Вас курир не пронађе на адреси, остави упутницу за преузимање у пошти. Уколико пошиљка стоји дуже од 5 дана у пошти, вратиће се нама. По пријему пошиљке, контактираћемо Вас како бисмо установили разлог неуручења и договорити се о поновном слању.

  Цена испоруке

  Трошкови испоруке на територији Републике Србије

  Цена испоруке су у складу са важећим ценовником Пост expressa.

  За сваку куповину у износу преко 8000 динара за физичка лица путем сајта www.carobnafrulaizdavastvo.com или телефоном на бројеве 069/618181 или 069/3555994, поштарина је бесплатна. За сваку куповину, за правна лица, поштарина је бесплатна у износу преко 12000 динара.

  Потврдом поруџбине, кликом на дугме ПОТВРДИ, сагласни сте са условима испоруке.