• Početna
 • Naša izdanja
 • O nama
 • Kontakt
 • SR / СР
 • Uslovi kupovine

  Uslovima kupovine definisana su pravila čije poštovanje od strane prodavca i kupca obezbeđuje uspešno okončanje prodajnih transakcija putem internet sajta www.carobnafrulaizdavastvo.com . Uslovima kupovine precizirane su i posledice koje snose ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD i Kupac, a koje mogu biti uzrokovane nepoštovanjem definisanih pravila. ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD zadržava pravo promene opštih uslova kupovine, shodno novim momentima ponude i zakonske regulative, pa je potrebno pre svake kupovine proveriti informacije u vezi sa opštim uslovima kupovine. Kupovinu putem internet sajta www.carobnafrulaizdavastvo.com  mogu obaviti isključivo punoletna lica.

  Proizvodi koji se nalaze na sajtu www.carobnafrulaizdavastvo.com su dostupni na lageru i raspoloživi kupcima za kupovinu putem interneta.

  ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD prihvata plaćanje putem virmanskih uplata, putem e-bankinga vaše firme ili u gotovini pouzećem, za fizička lica. ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene u toku izvršenja isporuke. To se odnosi i na evenutalno povećanje ili smanjenje cene. U slučaju greške prilikom kupovine (npr. prekid konekcije interneta...), račun Kupca neće biti zadužen. Ukoliko ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu, Kupac će biti obavešten putem telefona, a račun Kupca neće biti zadužen za dati iznos.

  Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe i u tom slučaju će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novoutvrđenu adresu, uz naplatu dodatnih troškova za dostavu. Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD će pre slanja robe kontaktirati Kupca telefonom i mail-om. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail, ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji Pčelica ne preuzima odgovornost. 

  PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

  POSLOVNI PODACI

  ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD
  Matični broj: 21418803
  PIB: 111050900
  web-adresa: www.carobnafrulaizdavastvo.com
  Tel.: 069/618181
  E-mail: frulaizdavastvo@gmail.com

  Naručivanje

  1.    Na internet stanicama možete izabrati proizvode za kupovinu birajući opciju „Dodati u korpuˮ.

  2.    U sadržaju Vaše korpe možete u svakom trenutku videti poručene proizvode i cene i izvršiti eventualne izmene dodavanjem i brisanjem.

  3.    Kad ste utvrdili Vašu konačnu porudžbinu, izaberite opciju „Pošalji porudžbinuˮ.

  4.    Na stranici „Podaci o kupcuˮ potrebno је uneti sve podatke, način plaćanja i željene napomene za isporuku.

  5.    Nakon toga izaberite opciju „Potvrdi porudžbinuˮ.

  6.    Ako ste uspešno uneli sve podatke, generisaće se е-mail sa poručenim artiklima na našu i Vašu е-mail adresu.

  7.    Kontaktiraće Vas naš komercijalista da potvrdite porudžbinu.

  8.    Nakon utvrđenja svih detalja transakcije, izvršićemo isporuku u najkraćem mogućem roku. 

  Zaštita privatnosti korisnika

  ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

  Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

  Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u kompaniji ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

  Cenovnik poštanskih troškova

  U cenu nisu uračunati poštanski troškovi.

  Troškovi poštarine su u skladu sa važećim cenovnikom Post express usluga:

  http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

  Za svaku kupovinu u iznosu preko 8000 dinara za fizička lica poštarina je besplatna. Za pravna lica, poštarina je besplatna za kupovine u iznosu preko 12000 dinara.

  Povraćaj sredstava

  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio pouzećem kurirskoj službi, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. 

  Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Kupac ima pravo reklamacije u slučaju:

  1. isporuke robe koja nije naručena;
  2. isporuke robe u količinama koje nisu naručene;
  3. isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.

  Kupac je dužan da uputi žalbu pisanim putem (e-poštom, telefaksom, preporučenom poštom) ili telefonskim putem u roku od 3 (tri) radna dana od zaključene narudžbine, tj. od datuma dostave. ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD je dužna da o žalbi Kupca odluči u roku od 5 (pet) radnih dana od dana prijema žalbe, i da o ishodu postupka po žalbi odmah obavesti Kupca, pismenim ili usmenim putem.
  U slučaju da žalba Kupca bude uvažena, ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD ima obavezu da otkloni nedostatak na predmetnoj robi. U slučaju da nedostatak na predmetnoj robi nije moguće otkloniti, Kupac ima pravo da zahteva isporuku iste robe bez nedostataka ili povraćaj plaćenog novčanog iznosa. Kupac je dužan da pošalje nazad predmetnu robu u roku od 5 (pet) radnih dana od dana prijema obaveštenja da je žalba Kupca uvažena.

  Dostava robe

  Dostava robe se vrši na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe, direktno na adresu kupca.
  Tip dostave je „od vrata do vrataˮ.

  Dostava robe se ne vrši u toku vikenda ili državnih praznika.
  Uobičajeno vreme isporuke je u roku od 3 (tri) dana od obaveštenja naše prodajne službe o potvrdi porudžbine.
  ČAROBNA FRULA DOO BEOGRAD nije odgovorna za eventualnu štetu nastalu zbog kašnjenja u dostavi robe od strane kurirske službe do krajnjeg kupca.

  Izjava o konverziji

  Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

  Pravo na odustanak od ugovora

  Potrošači, po pravilu, imaju pravo da odustanu od ugovora o kupoprodaji koje zaključe na daljinu ili izvan poslovnih prostorija trgovca. Ugovori na daljinu su oni ugovori koje potrošači zaključuju posredstvom nekog od sredstava komunikacije (npr. kupovina preko interneta, putem telefona), pod uslovom da prodavac na taj način vrši organizovanu prodaju ili pružanje usluga.

  Potrošač može da odustane od ugovora zaključenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija prodavca u roku od 14 dana od dana isporuke robe, odnosno zaključenja ugovora o pružanju usluga.